Antennityöt luotettavasti

Yhteystiedot

Ammattitaitoinen kodinelektroniikkahuolto

Yhteystiedot

Ammattitaitoinen kodinelektroniikkahuolto

Yhteystiedot

Kuopiossa jo yli 20 vuotta palvellut Savon Elektroniikkahuolto tekee antennityöt omakotitaloihin ja rivitaloihin sekä taloyhtiöille. Tarjoamme myös ammattitaitoista apua viihde- ja elektroniikkalaitteiden huoltoon liittyvissä ongelmissa. Tutustu hinnastoomme!

Antenniasennukset kerralla kuntoon

Etsitkö asiantuntevaa antenniasentajaa Kuopion seudulta? Kun teetät antenniasennukset alan ammattilaisella, voit olla varma, että ne tulevat heti kerralla kuntoon.

DigitaPRO-antenniasentajamme ovat Digitan hyväksymiä asentajia ja saavat siten käyttää DigitaPRO asentaja -nimeä. Heidän työskentelyynsä voit siis luottaa.

Digitan karttapalvelusta voit etsiä oman kuntasi alueella palvelevat DigitaPRO-antenniasentajat.

Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme tai pyydä suoraan tarjousta!

Yhteystiedot

Antennihuoltoa kattavalla työvälineistöllä

Palveluihimme kuuluu antennihuolto, jota teemme kattavaa ja nykyaikaista työvälineistöämme käyttäen. Antennijärjestelmät olisi hyvä huollattaa säännöllisesti, jotta järjestelmä toimisi moitteettomasti mahdollisimman pitkään.

 

Tunnemme erinomaisesti niin antenni- ja kaapeliverkot kuin satelliittijärjestelmätkin. Tarjoamme asiakkaillemme asiantuntevaa huoltopalvelua. Olipa kyse sitten antennikeskuksien tai antennimaston huoltotöistä, voit luottavaisin mielin kääntyä puoleemme.  

Ota yhteyttä!

Yhteystiedot

Antennikorjaukset ammattitaidolla

Oletko kyllästynyt ongelmiin TV-kuvassa? Älä huoli – tulemme heti apuun. Antennivikojen korjaukset hoituvat meiltä helposti ja nopeasti. Alan ammattilaisina saamme alta aikayksikön selville vikojen aiheuttajat ja pystymme tekemään tarvittavat korjaustyöt ripeästi. 

Yhteystiedot

Savon Elektroniikkahuolto Oy

  017 369 9100

  0400 376 869

 huolto@savonelektroniikkahuolto.fi

Maaherrankatu 37

    KUOPIO 70100